2009. február 28., szombat

!!SZENZÁCIÓ!!

Kedves olvasóink,
az alábbi szupertitkos dokumentumot szemfüles újságíróinknak köszönhetjük, soha nem látott publicisztikai szenzációt előlegezve meg azáltal, hogy eljuttatták diszkréciónkról híres szerkesztőségünkbe. Most vágatlanul, cenzúrázatlanul tudjuk közreadni, kedves olvasóink legnagyobb örömére.

Story Magazine Magyarország


Titkosított Katonai Jegyzőkönyv, Írország, Cork, 00985. Előretolt Magyar Infiltrációs Helyőrség Taktikai Innovációs Központ HM-3 Parancsnoki Bunker, Kezdés időpontja: 27-02-2009 06:00

Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Uraim, komoly logisztikai egyeztethetetlenségeket jelentettek az alsóbb szintről ma hajnalban flexibilis könnyű alakzataink. A raktározási jegyzőkönyveket összevetve a reguláris ellenőrző és biztonságfenntartó járőrök jelentéseivel, készleteink illogikus arányban vesztettek mind térfogatukból és kvantitásukból egyaránt. Uraim, indítványoznom kell egy belső eljárás kezdeményezését. Nem vethetjük el egy esetleges destabilizációs gerillaszervezet működését belső köreinken belül.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Admirális, félbe kell szakítsam önt. Amennyiben készleteink egyszeri és drasztikus csökkenése áll fenn, ahogy azt az imént vázolta, sokkal inkább valószínűsíthetünk egy külső offenzívát, mintsem egy beférkőző, belső elhárítást fenyegető logisztikát.
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Külső erőre gyanakszik, tábornagy?
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Mindenképp le kell futtatnunk egy statisztikai elemzést, mielőtt nyíltan nyilatkozhatnánk a deffenzíva mikéntjéről. Rendelkezésünkre állnak a veszteségeink, numerálisan?
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Természetesen. Engedelmükkel: Jelentős veszteségeket szenvedtünk banánok terén. Bár a teljes állománynak alig 15%-a sérült, a sérülések végzetesek. Képzett felderítőink követték a támadók nyomát. Nem messze a raktározási központtól találtak rá a mieinkre. Illetve ami maradt belőlük.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Admirális, ne kerülgessük a forró kását! Az ördögbe is, mi történt a fiainkkal?
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Megnyúzták őket, tábornagy.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Isten kegyelmére...
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Igen. Kezd összeállni a kép. Most már valószínűsíthető, hogy valamelyik, eddig rejtőzködő, okkult kelta szektával állunk szemben. Dokumentálva van mind a 0966, mind a 0971-es helyőrség aktáiban is hasonló szadista kivégzés.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Tovább. Nem vesztegethetünk sok időt. A készleteink ebben a percben is a meggyengített raktárbázison vannak.
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Pontosan. Előrehaladva az elemzési procedúrával: A citruskivonat elixírek, melyek a narancslé kódnéven szerepeltek a nyilvántartásban, legoptimistább becsléseink szerint is minimum 77%-os űrtartalomveszteséget szenvedtek. Ugyanakkor nem zárható ki, hogy túszul ejtették az alakulatot, további kémiai kutatások céljából. Hírszerző tisztjeink egy eddig számunkra ismeretlen kémiai eljárás kísérleteiről számoltak be, mélyen az ellenség hátországában, a fronttól kellő messziségben.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Csak nem az urinális kiválasztóegység laboratóriumára gondol Admirális? Immáron 50 éve nem sikerült bebizonyítanunk a kutatókomplexum létezését!
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Attól tartok, mégis ez a legvalószínűbb az összes feltevés közül. Az őrszem nyitva találta a mosdó ajtaját. Továbbá a WC-papír guriga is vesztett átmérőjéből 1.2mm-t.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Az átkozottak! Egyet nem értek Admirális, hogy történhetett mindez egy éjszaka során, mikor mind a 12 csokoládés elitkommandós is a Zanussi raktárbázison állomásozott lassan 48 órája? Hol van az egység?
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Nyomuk veszett Tábornagy. Az ellenséges raktárbázis részletes átkutatása után bizton állíthatjuk, hogy veszteségeik 100%-ra mondhatóak.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Ez Casus Belli!
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Tábornagy, javaslom a Felelős Szervezetek Konyhai Parlamentje elé terjeszteni az atrocitást. Ez az egyetlen esélyünk a további vérontás megelőzésére.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Nem, Admirális. Az FSzKP keze ebben a régióban kötött. Egyébként is nyílt titok, hogy az újonnan megválasztott negóciációs miniszterasszonyt a szekta pénzeli. Majd hülye lesz ráütni a kézre, amitől enni kap - ...a mi készleteinkből. Nem Admirális. Itt csak magunkra számíthatunk. Azonnali hatállyal létszámot kell vetni megmaradt erőforrásainkról, és villámháborús modellben Delta B és Omega G zónákban offenzívát indítunk az ellátási útvonalaik ellen. Ott csapunk le, ahol a legérzékenyebbek.
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Leghatárottabban elleneznem kell a javaslatot. Amennyiben meggyengítjük az alapanyagellátást, a térség többi militáns szervezete is felfigyel a mozgolódásra. Emlékeztetnem kell, hogy egyedül vagyunk a környező zónákban egészen az Epszilon B vonalig. Nem hívhatjuk fel magunkra a figyelmet nyílt offenzívával.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Akkor csak a védelmi vonalaink megerősítése az egyetlen opció.
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Egyetértek Tábornagy. Belső bunkert kell kialakítanunk a meggyengített biztonságú raktárbázison, ahol a túlélők meghúzhatják magukat az erősítés megérkeztéig. Térfigyelő berendezések, identifikációs megkülönböztető rendszerek, és fokozott járőrmozgás szükségeltetik a kritikus zónában, külön figyelmet fordítva a hajnali órákra. Akkor a legbátrabbak a rohadékok.
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Az akció fedőneve mostantól: Akadályozd meg, hogy a lakótársaid részegen megzabálják a kajádat- 2.
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: kettő?
Hollós "Németvölgy Ördöge" Tábornagy: Múltkor is beleettek a muszakába.
Solt "Hűvösvölgyi Farkas" Admirális: Azonnali mozgósítás!

Ölel titeket,
A Hűvösvölgyi Farkas és Németvölgy Ördöge

3 megjegyzés:

  1. Jó az írás.
    Tipikus kollégiumi probléma.
    Évtizedek (évszázadok) óta megdézsmálják egyesek, mások élelmiszer készleteit.
    Részleteket, óvintézkedéseket titkos e-mailben :)

    VálaszTörlés
  2. Leestem a székről:D Two thumbs up!
    Csak arra figyelj, hogy maradjon elég kreativitás a hochkunstra is.

    VálaszTörlés