2009. február 6., péntek

8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra spórolás

Édes Népem!

meghívtak minket mára egy nagy mulatságba. Biztos nagyon eklektikus lesz, mert ez az összes Corkban élő külföldi diák rajta van a vendéglistán. Szervezetileg pedig az International Student Society Cork a házigazda. Kíváncsi vagyok, bár nézegetve a hely honlapját, kicsit nagyzolósnak tűnik. Mindenesetre elnézünk, és
a, megmutatjuk ezeknek a fránya külföldieknek, hogy mulat a magyar duhaj. Hát még kettő. Legény a gáton, hejjrefittyom és minden ami csak lecsó, gulyás és pirospaprika.
b, fintorgunk, és balos sasszéban oldalazva kiszégyenkezzük magunkat a teremből, heves "we have to get up early..."-k közepette. Remélhetőleg csak az éppen becsukódó ajtótól tudják majd megkérdezni, hogy "On a Saturday?!"
Elválik!

Emellett megy a műtermi munka, Andris szerzett egy akkora lemezt magának, mint a fürdőszobánk, és nyüstöli bőszen. A magam részéről, egyenlőre kisebbeket nyomok, akrillal. Azon gondolkodom, megpróbálkozom én is valami nyomattal. Réz vagy aluminium... * Úgy is rég festettem savval meg bitumennel. Nemsokára fotózom a melókat, majd feltöltöm. Bandi kapott le ma jókat, nézelődjetek csak!

El-öl,

Á.

* - lehetséges helyek, ahol ezen gondolkodnak az emberek: MÉH telep, képző...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése