2009. április 16., csütörtök

Crosshaven
ezek az írek nem bírnak rendesen parkolni
ha minden igaz dogfish, magyarul macskacápa. valószínűleg kisodorta a dagály, aztán beakadhatott valamibe vagy ilyesmi, de egészen a part szélén volt, a bokor alatt. vagy talán egy horgász bénázott, nem tudom.
minden négyzetcentit beborítanak a kagylóóóóóóók
aha. világos. szóval lépcső. oda. aha. értem.

6 megjegyzés:

 1. Miért ferde az első kép? Be vótá rúgva :_)

  VálaszTörlés
 2. Sorry, facsontvázat csak a buszból láttuk egy pillanatra...

  VálaszTörlés
 3. Tisztelt Blogíró!

  Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

  Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

  http://mortemaeternus.blogspot.com/

  egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak sőt sorozatgyilkosokkal, orvosi kísérletekkel, alternatív divattal életmóddal , Istenkereséssel is foglalkozunk. Kicsit talán egy modern, fiataloknak szóló alternatív művészeti lexikonná szeretnénk magunkat kinőni.

  Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám!

  Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is! (Mindenhová egyszer spamelünk, ha véletlenül másodszorra azért is elnézést kérünk!

  Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!

  VálaszTörlés